Bostadsfinder.se

Hitta bostäder för uthyrning eller försäljning.

Lägenhet att hyra i Österåker

Modellfoto

Åkersberga - 1.5rok - tillsv - 9.200kr/mån

Välkommen till detta lilla studiehus på Svinningeudd, perfekt för dig som söker ett idylliskt boende nära havet! Denna fastighet erbjuder 37 kvm välplanerad boyta med ett mysigt sovloft och en rymlig altan som förlänger bostadens ytor utomhus.

**Interiör:**
Huset har en öppen planlösning med högt i tak som skapar en ljus och luftig känsla. Vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner medan du lagar mat. Sovloftet erbjuder en bekväm sovplats med gott om förvaring under trappan.

**Exteriör:**
Utanför huset hittar du en stor altan, perfekt för avkopplande stunder i solen, njuta av morgonkaffet eller doften av nygrillat.

**Läge:**
Fastigheten är belägen i det eftertraktade området Svinningeudd, endast ett stenkast från havet.
För den badsugne finns både en pool och en bastu i föreningen, vilket ger dig möjlighet att njuta av både svalkande dopp och avslappnande bastubad året runt.

Denna bostad erbjuder en unik kombination av närhet till natur och bekvämligheter med 10 minuter bil till Åkersberga centrum, 15 minuter bil till Arninge och 5 minuter till närmaste matbutik. Samt 10 minuter promenad till närmaste busshållplats.
Detta gör den till en perfekt tillflyktsort för både permanentboende och fritidshus.